Lähde mukaan vaellusreitille Orihuelaan! Huipulta huikeat näkymät auringonlaskuineen!

Matkaohjelma: Kyyti lähtee Torreviejan alueelta klo 16 maissa. Matkan varrelta otetaan kyytiin osallistujat ja perillä ollaan n.17:30 maissa. Itse Cruz de la Muelan vaellusreitti n.10km kestää 2-3h eli takaisin tullaan klo 20-21. Perillä ohjelmaan kuuluu myös pienet eväät janojuomineen. Mukana on myös opas. Vaatimuksena ei ole kuin hiukan kuntoa ja hyvä asenne, niin tästä kyllä selviää kunnialla.

Reitti on n. 10 km ja  sisältää n. 500 m. nousua. 4 km:n jälkeen on mahdollista saavuttaa Cruz de la Muelan huippu, jota alueen ihmiset kutsuvat ”Vega Bajan parvekkeeksi”, koska paikasta on enemmän kuin upea näkymä Vega Bajalle, jota kuoleva Segura-joki halkoo.  Ristiltä näkyy myös selvästi Redovánin, Orihuelan ja Torreviejan kunnat sekä Salinas de Torrevieja ja Salinas de la Mata.

Ristin jälkeen polku jatkuu pohjoiseen laskeutuen mukavaa polkua pitkin, joka tarjoaa välillä Paso del Gaton, vuoreen keinotekoisesti porattua reiän, jonka läpi kuljetaan. Mutkaisen reitin kautta paluu samaan paikkaan, josta aloitimmekin.

Ilmoittele halukkuudesta hyvissä ajoin, koska nämä täyttyvät nopeasti.

Kauttamme pääsee monenlaisiin aktiviteetteihin. Katso kuvagalleria ja /aktiviteetit/

10.11. Cruz de la Muela -vaellusreitti (Täynnä)

Kesto: 4-5h

Hinta: 25eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle

Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, opas, pienet eväät+vesipullot, alv

Varustuksena: Keliin sopiva vaatetus, hyvät kengät, kamera/puhelin

Kuvia eri aktiviteeteista

Tulevat retket