Olemme suomalainen matkatoimisto Espanjassa. Olemme erikoistuneet erilaisten aktiivi- ja elämysmatkojen tuottamiseen Espanjassa. Järjestämme myös paikallisia päiväretkiä ohjelmineen. Hyppää kyytiin ja nauti palveluistamme!

Matkanjärjestelypalveluihimme kuuluvat mm. lennot, risteilyt, muut kuljetusvälineet, autonvuokraus, majoitukset ja erilaiset aktiviteetit/elämykset. Vuokraamme itse myös erilaisia pyöriä ja muita urheiluvälineitä. Lisäksi ryhmille voimme räätälöidä matkoja esim. ohjelman ja oppaan kera. Eri lajien harrastajille ja urheilijoille täältä löytyy hyvät puitteet harjoitteluun ja voimme organisoida harjoitusleirin (mm. harjoituspaikat, -välineet, opastuksen ja harjoitusvastustajat) osana matkapakettia. Tutustu tarjontaamme ja ota yhteyttä, niin järjestetään kaikin puolin hieno reissu!

Kotipaikkamme on Torreviejassa, Alicanten provinssissa, Valencian itsehallintoalueella. Toimistomme osoite 1.5.2022 alkaen on Calle San Policarpo 3 ja tarkemmat aukioloajat löytyvät Googlesta (yleensä ma-to klo 9-13 ja 16-20 sekä pe klo 9-13). Toimintamme käynnistyi virallisesti 6/2021. Kaupallinen nimi on Mar y Sol Viajes (tutummin MarySol Matkat) ja espanjankieliset sivumme löytyy www.marysolviajes.es osoitteesta. Parhaiten meidät tavoittaa puhelimella/whatsappilla +358 44 2812 551  tai +34 634 368 441 ja sähköpostilla tai .

Matkatoimistolisenssimme nro on CV-Mm2348-A ja paikallisen valvovan viranomaisen yhteystiedot: Servei Territorial de Turisme, C/ Churruca, 29 3º 03003 Alacant. Meillä on toimintaan tarvittavat vakuudet ja vakuutukset. Lisäksi paikallinen viranomainen valvoo, että yhteiskunnalliset velvoitteet on hoidettu.

EU-tasolla ala on erittäin säädelty ja voit lukea lisää tästä, jos aihealue kiinnostaa. EU matkapaketti ja yhdistetty matkajärjestely
Kuulumme myös Valencian alueen matkatoimistoyhdistykseen AEVAV, josta saamme jatkuvaa informaatiota alan lainsäädännöstä yms. Lisäksi asioitamme hoitaa paikallinen suomalainen lakitoimisto.

Hyvää matkaa! tv: Mar y Sol

Ota yhteyttä    Haluan tarjouksen

    Olen kiinnostunut myös

    Tietosuojaseloste

    Uutiskirje

    Matkanjärjestelypalveluihimme kuuluvat mm. lennot, risteilyt, muut kuljetusvälineet, autonvuokraus, majoitukset ja erilaiset aktiviteetit/elämykset. Tehokkaiden työkalujen avulla pystymme luomaan erilaisia yhdistelmiä tuotteista ja valmiista matkapaketeista minne päin maailmaa tahansa.