Huikeita vuoristomaisemia, patikointia kansallispuistossa ja upeat vesiputoukset

Matkaohjelma:

Suuntaamme kohti Rióparia Albaceten provinssiin. Matkalla voi ihastella huikeita vuoristomaisemia. Matka kestää n.3h Rioparin luonnonpuistoon, jossa menemme katsomaan Nacimiento del Río Mundo ja Los Chorros del Río Mundo -nimistä paikkaa, josta Mundo -joki saa ”syntynsä”.
Teemme pienen patikoinnin n. 6,5km parkkipaikalta (yhteensä meno-paluu) ja näemme korkeiden vuorien lisäksi yhden hienoimmista vesiputouksista Espanjassa. Varsinkin keväisin se on mahtava näky, kun sulamisvedet valuvat kallion luola-aukoista alaspäin n. 1.000m korkeaa vuorta pitkin (meren pinnasta). Muista ottaa kamera mukaan! Syömme ennen patikointia eväät. Patikointi on tasoa helppo, mutta hyvät kengät on aiheellista varata mukaan.

Paluumatkalla pysähdymme Rióparin tai Peñarrubian kylään syömään 3-ruokalajin lounaan ja maistelemme aitoja Kastilia-La Manchan makuja. Ehkä haluat ostaa myös paikallisia tuotteita kotiin.

Seuraava retket: 20.4.(*2), 26.4.(*5), 5.5.(*8)*paikkoja jäljellä

Reitti: Torrevieja (ympäristö) – Riópar – Torrevieja

Kesto: n.10h (lähtö klo 8:00 ja paluu n.klo 18:00)
Hinta: 70eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle
Sisältyy hintaan: Autokyyti ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, välipala, lounas (3 ruokalajin menu ruokajuomineen), alv
Muista ottaa mukaan: Patikointiin sopivat kengät ja vaatteet (huom! talvisaikaan lämpötila on lähellä nollaa aamulla), aurinkolasit, lakki, puhelin/kamera

Kuvia retken varrelta

Tulevat retket