Lähde mukaan termaaliseen kylpylään Archenaan!

Matkaohjelma: Kyyti lähtee Torreviejan alueelta ja lähiympäristöstä klo 9:30 maissa. Kylpylä Balneario de Archena sijaitsee Murcian puolella ja sinne on reilun 1h matka Torreviejasta. Tämä termaalinen kylpylä on yksi Espanjan vanhimmista ja se tarjoaa terveellistä mineraalirikasta vettä eri hoitomuotoineen. Kylpylän ravintolassa tai baarissa on myös mahdollista nauttia välipalaa tai lounasta. Otetaan ~3h rennosti kylpylässä ennen paluuta Torreviejaan.

Päivälipulla (SPA Thermal Pools) pääset nauttimaan sisä- ja ulkouima-altaista, joissa voit ottaa rennosti luonnon ympäröimänä ja nauttia kylpylän term. vedestä, joka mm. aktivoi verenkiertoa ja rentouttaa kehoa. Soveltuu hyvin myös lapsille. Heille on oma allas liukumäkineen ja isommassa altaassa on ”virtaava joki”, jonka mukana on kiva virrata.

Kauttamme pääsee monenlaisiin aktiviteetteihin. Katso kuvagalleria ja /aktiviteetit/

Seuraava retki 13.9. (*4)

* paikkoja jäljellä

Kesto: Lähtö n. klo 9:00 ja paluu n. klo 15:00 (6h)

Hinta: 50eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle

Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, vesipullot autossa, kylpylään päivälippu, alv

Varustuksena: Sopiva vaatetus, pyyhe, uimavarusteet; uima-asu, uimalakki, sandaalit, pieni lukko vaatekaappiin (voit ostaa myös uimalakin ja lukon kylpylästä)

Huom!

Term. vedessä on suositus olla max 30min kerrallaan. Muista juoda vettä!

Kuvia eri aktiviteeteista

Tulevat retket