Lähde mukaan termaaliseen kylpylään Archenaan!

Matkaohjelma: Kyyti lähtee Torreviejan alueelta ja lähiympäristöstä klo 9:30 maissa. Kylpylä Balneario de Archena sijaitsee Murcian puolella ja sinne on reilun 1h matka Torreviejasta. Tämä termaalinen kylpylä on yksi Espanjan vanhimmista ja se tarjoaa terveellistä mineraalirikasta vettä eri hoitomuotoineen. Kylpylän tyylikkäässä ravintolassa saa viimeisen päälle lounasta ja allasbaarissa on myös mahdollista nauttia välipalaa/juotavaa. Otetaan ~4h rennosti kylpylässä ennen paluuta Torreviejaan.

Päivälipulla (SPA Thermal Pools) pääset nauttimaan sisä- ja ulkouima-altaista, joissa voit ottaa rennosti luonnon ympäröimänä ja nauttia kylpylän term. vedestä, joka mm. aktivoi verenkiertoa ja rentouttaa kehoa. Katetussa ulkoaltaassa on myös keskipäivällä vesijumppa, johon voit halutessasi osallistua. Kylpylä soveltuu hyvin myös lapsille. Heille on oma allas liukumäkineen ja isommassa altaassa on ”virtaava joki”, jonka mukana on kiva virrata hiukan isompien lasten.

Kauttamme pääsee monenlaisiin aktiviteetteihin. Katso kuvagalleria ja /aktiviteetit/

Seuraava retket: 19.5.(*8), 14.6.(*8)

* paikkoja jäljellä

Kesto: Lähtö n. klo 9:00 ja paluu n. klo 15:00 (6h)

Hinta: 50eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle

Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, kylpylään päivälippu, alv

Varustuksena: Sopiva vaatetus, pyyhe, uimavarusteet; uima-asu, uimalakki, sandaalit, pieni lukko vaatekaappiin (voit ostaa myös uimalakin ja lukon kylpylästä)

Huom!

Term. vedessä on suositus olla max 30min kerrallaan. Muista juoda vettä!

Kuvia eri aktiviteeteista

Tulevat retket