Gastronominen elämys perinteikkäällä Faelon viinitilalla

Matkaohjelma:

Suuntaamme kohti tunnettua Faelon viinitilaa Elcheen. Viinitilalla on opastettu 2h kierros tilalla sekä viinien maistelut artesaani tapas-lounaan kera. Tilan kaupasta voit myös ostaa tuotteita kotiin vietäväksi.

Bodegas Faelo

Perheomisteisella viinitilalla on yli 100 vuoden perinteet viininvalmistuksessa. Nyt on meneillään neljäs artesaaniviininviljelijöiden sukupolvi Matolassa Elchen eteläpuolella.  Vielä vuoteen 2000 asti tilan viiniä ei pullotettu tilalla vaan se myytiin irtotavarana, mutta nykyomistaja Jaime Soto päätti isänsä kanssa yhdistää perinteet ja nykytekniikan viinintuotannossaan. Siitä viinitilan filosofia ”Bodegas Faelo Selected Viticulture” sai alkunsa.

Viinitila sijaitsee tyypillisessä maalaistalossa tai ”faenetassa”, jolla on yli 100 vuoden historia. Syyskuun loppupuolella tilalla vietetään ”Fiesta de La Verema” nimistä sadonkorjuujuhlaa, jolloin voi mm. tallata viinirypäleitä perinteiseen tapaan, kuten ensimmäinen sukupolvi teki yli 100 vuotta sitten samoilla välineillä.

Seuraava retki: 2.6.(*8)*paikkoja jäljellä

Reitti: Torrevieja (ympäristö) – Elche – Torrevieja

Kesto: n. 4h
Hinta: 50eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle
Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, viinitilakierros ohjelmineen ja gastronominen elämys (tapas-ateria viineineen), +alv

Muista ottaa mukaan: Sopivat kengät ja vaatteet, aurinkolasit, lakki, puhelin/kamera

Kuvia retken varrelta

Tulevat retket