Lähde mukaan näkemään Alicanten provinssin upeimmat luolat!

Matkaohjelma: Kyyti lähtee Torreviejan alueelta ja lähiympäristöstä klo 9 maissa. Perillä Busotissa ollaan n. klo 10:30. Mennään Canelobren luoliin tutustumaan n. 1h ajaksi. Tämän jälkeen mennään vielä Busotin keskustaan katselemaan paikkoja ja syömään lounasta ennen paluuta Torreviejaan.

Canelobren luolat ovat yksi tärkeimmistä turistinähtävyyksistä Alicanten maakunnassa. Se sijaitsee 700 metrin korkeudessa Cabeçó D’Or -vuoriston pohjoisrinteellä. Luolien sisällä on yli 80 000 m2 tila, johon pääsee 45 metrin tunnelin kautta, jossa vedestä ja kalliosta on syntynyt vaikuttavia muotoja, kuten tippukiviä, stalagmiitteja, pylväitä jne.

Tämä onkalo kehittyi myöhäisen jurakauden kalkkikivissä, jotka ovat 145 miljoonaa vuotta vanhoja. Vaikka tästä onkalosta tiedetään vain vähän, tämän luolan löytäminen on katsottu arabien ansioksi 1000-luvulla. Luolat avattiin yleisölle vasta 1900-luvun puolivälin jälkeen. Sisällissodan aikana niitä käytettiin republikaanien armeijan lentokoneiden korjaamoina, ja juuri tuolloin porattiin nykyinen kulkutunneli onkaloon sekä useita laitureja sen sisällä.

Kauttamme pääsee monenlaisiin aktiviteetteihin. Katso kuvagalleria ja /aktiviteetit/

Luolavierailu Busotissa 22.1.

Kesto: Lähtö klo 9:00 ja paluu n. klo 15:00 (6h)

Hinta: 55eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle

Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, vesipullot autossa, luoliin sisäänpääsy, lounas, alv

Varustuksena: Sopiva vaatetus kelin mukaan, kamera/puhelin

Kuvia eri aktiviteeteista

Tulevat retket