Lähde mukaan kiipeilyreitille! Voit suorittaa helpomman perhereitin K2:n tai voit myös edetä helpommasta K2-reitistä haastavampaan K4-reittiin.

Matkaohjelma: Kyyti lähtee Torreviejan alueelta klo 8 maissa. Matkan varrelta otetaan kyytiin osallistujat ja perillä Redovánissa ollaan klo 9 maissa. Itse Vía Ferrata kiipeilyreitit kestävät n. 2 x 1-2h (K2 + K4). Takaisin Torreviejaan tullaan klo 14 maissa. Perillä ohjelmaan kuuluu myös pienet eväät janojuomineen. Mukana on myös seikkailuyrityksen opas ja heidän puoleltaan tulevat kaikki turvavarusteet (mm. kypärä, valjaat) ja vakuutus osallistujille. Vía Ferrata -reitissä olet valjaista kiinni ”kaapelissa”, joten siitä ei pääse putoamaan. Vaatimuksena on kuitenkin suht hyvä kunto ja korkeanpaikankammoa ei saa olla. Jos vaativampi K4 -osa tuntuu liian vaativalta, niin on mahdollista suorittaa pelkkä helpompi perhereitti K2, joka soveltuu myös lapsille.

Kauttamme pääsee monenlaisiin aktiviteetteihin. Katso kuvagalleria ja /aktiviteetit/

14.11. Vía Ferrata Redován – kiipeilyreitit (K2+K4)

Kesto: 5-6h

Hinta: 80eur/hlö (K2+K4) tai 55eur/hlö aikuinen ja 50eur/hlö lapsi (K2), tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle

Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, seikkailuyrityksen opas+varusteet+vakuutus osallistujille+valokuvat, pienet eväät+vesipullot, alv

Varustuksena: Keliin sopiva vaatetus, hyvät urheilukengät, pyöräilyhanskat tai vastaavat, pieni reppu, kamera/puhelin, juomista ja omaa evästäkin saa ottaa mukaan!

Kuvia eri aktiviteeteista

Tulevat retket