Tervetuloa aikamatkalle ihmisen historiaan!

Matkaohjelma: Kyyti lähtee Torreviejan alueelta ja lähiympäristöstä klo 9 maissa. Perillä Benidoleigissa ollaan n. klo 11:00. Mennään Cueva de las Calaveras luolaan kierrokselle ja ympäristöön tutustumaan n. 1,5h ajaksi. Tämän jälkeen mennään läheiseen kylään Javeaan lounaalle ja rannikkomaisemia katselemaan.

Cueva de las Calaveras

 

Marina Altan alueella sijaitseva Cueva de las Calaveras on yli 900 metriä pitkä onkalo, joka on saanut nimensä siitä, että 1600-luvulla tehdyn luolatutkimuksen aikana sieltä löydettiin kahdentoista ihmisen jäännökset. Luola erottuu korkeista katoistaan ​​ja on jaettu 500 metriä pitkäksi tulva-alueeksi ja 400 metriä pitkäksi kuiva-alueeksi, jossa yleisö voi vierailla. Kierroksen aikana voit nähdä tippukivikiviä, stalagmiitteja, kauniita yli 20 m korkeita pylväitä sekä fossiileja ja luujäänteitä muun muassa.
Cueva de las Calaveras oli asuttu neandertalilaisten ja Homo Sapiensin väliseen aikaan, joista löytyy lukuisia jäänteitä reitin varrelta. Mielenkiintoinen vierailu luolassa rauhallisessa ilmapiirissä sekä on hauskaa myös perheen pienimmille.

Kauttamme pääsee monenlaisiin aktiviteetteihin. Katso kuvagalleria ja /aktiviteetit/

Seuraava retki: 28.1. (*täynnä)

*paikkoja jäljellä

Kesto: Lähtö klo 9:00 ja paluu n. klo 16:00 (7h)

Hinta: 70eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle

Sisältyy hintaan: Autokyyti ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, sisäänpääsy luolaan, lounas, alv

Varustuksena: Sopiva vaatetus kelin mukaan, kamera/puhelin

Kuvia retken varrelta

Tulevat retket