Koe kolme Costa Blancan helmeä samalla kertaa.

Matkaohjelma:

Torreviejasta suuntaamme ensin Alteaan. Käymme ihastelemassa tätä upeaa valkoista kylää rannikolla ja kävelemme sen kapeita mukulakivikatuja auringonpaisteessa. Nappaamme aamukahvit Altean huipulla upean katedraalin vieressä. Samalla voi tutkailla pieniä putiikkeja läheisillä kaduilla sekä ottaa hienoja valokuvia näköalatasanteelta.

Alteasta jatkamme lähelle Las Fuentes del Algarin luonnonpuistoon, jossa meitä odottaa n.1,5km luontopolku vesiputouksineen. Algar -joen varrella voit ihailla erilaisia kivimuodostelmia, vesiputouksia ja lähteitä. Voit halutessasi pulahtaa uimaan, kahlata joessa tai kiipeillä kallioilla, mutta muista ottaa sopivat kengät ja vaatteet mukaan (vain kesäisin).

Viimeisenä siirrymme Guadalestiin yhteen hienoimmista kylistä Espanjassa. Jo pelkkä matka vuoriston huipulla sijaitsevaan Guadalestiin on huikea maisemiltaan ja samaa herkkua on luvassa perillä. Saavuttuamme perille nautimme paikallista lounasta täällä (menú del día ruokajuomineen). Tutustumme tähän idylliseen kylään, linnaan ja ympäristöön. Vierailemme myös mielenkiintoisessa linnassa, jossa on myös erilaisia näyttelyjä jatkuvasti esillä sekä huipulta näet turkoosin värisen järven ja vuorten huiput parhaiten. Lisäksi voit vierailla kylän lukuisissa museoissa,  sisustuskaupoissa tai kahviloissa. Tämä paikka on todellakin näkemisen arvoinen.

Seuraavat retket: 28.4.(*2), 12.5.(*8), 31.5.(*8), 9.6.(*8), 16.6.(*8), 30.6.(*8)

*paikkaa jäljellä

Reitti: Torrevieja (ympäristö) – Altea – Las Fuentes del Algar – Guadalest – Torrevieja

Kesto: n.10h (lähtö klo 8:00 ja paluu n. klo 18:00)
Hinta: 90eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle
Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, aamukahvit, lounas, pullotettua vettä autossa, pääsyliput ohjelmassa mainittuihin paikkoihin, alv
Muista ottaa mukaan: Sopivat kengät ja vaatteet (varsinkin putouksilla on hyvä olla vesikengät ja uima-asut, jos haluat uida/kahlata joen kivistä pohjaa), aurinkolasit, lakki, puhelin/kamera

HUOM! Näissä kaikissa paikoissa on mäkisiä katuja ja portaita, joten kovin huonojalkaiselle ei voi tätä retkeä suositella.

Kuvia retken varrelta

Tulevat retket