Koe historiallinen kaupunki maalta ja mereltä.

Matkaohjelma:

Suuntaamme kohti Cartagenaa, johon on vajaan tunnin matka Torreviejasta. Tämä Murcian puolella sijaitseva historiallinen kaupunki tarjoaa upeat puitteet vierailulle. On merta, vuoria, näyttäviä historiallisia rakennuksia ja patsaita.. Kamera ehdottomasti mukaan!

Käymme katsomassa ensin Vedenalaisen arkeologian museota, jossa voi ihmetellä mm. lähes 3000 vuoden takaisia esineitä meren pohjasta. Museo -vierailun jälkeen kävelemme Cartagenan ”huipulle” katsomaan keskiaikaista linnaa, josta on myös upeat näkymät yli kaupungin. Samalla näet myös yhden parhaiten säilyneistä Rooman ajan teattereista. Kävelemme tämän jälkeen keskustan kävelykatuja ihastellen upeita rakennuksia ja patsaita. Voit napata kuvan esim. Espanjan laivaston tukikohdasta. Käymme myös nauttimassa lounasta keskustassa ja maistelemme aitoja espanjalaisia makuja.

Takaisin satamaan tultuamme menemme vielä katamaraani -risteilylle, joka on 45min leppoinen risteily merellä Cartagenan edustalla. Voit nauttia samalla drinkeistä rannikon maisemia ihaillen.

Seuraava retki 21.1. (4 paikkaa jäljellä)

Reitti: Torrevieja (ympäristö) – Cartagena – Torrevieja

Kesto: n.6h (lähtö klo 9:00 ja paluu n.klo 15:00)
Hinta: 50eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle
Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, lounas, pääsyliput ohjelmassa mainittuihin paikkoihin,  alv
Muista ottaa mukaan: Sopivat kengät ja vaatteet, aurinkolasit, lakki, puhelin/kamera

Tulevat retket