Koe tämä upea keskiaikainen kylä vuorenrinteessä.

Matkaohjelma:

Suuntaamme kohti Bocairentin kylää, johon on n. 1,5 tunnin matka Torreviejasta. Tämä kylä on valittu Valencian alueen kulttuuripääkaupungiksi v. 2021 ja se on myös julistettu Espanjan kansallisesti tärkeäksi kulttuurihistorialliseksi kohteeksi v. 1975. Tämä keskiaikainen kylä tarjoaa upeat puitteet vierailulle. Postikorttikuvia on luvassa roppakaupalla.

Käymme katsomassa keskiaikaista kaupunginosaa ja kävelemme siellä n.2,5km pituisen ”La ruta mágica” -reitin, jolla ”silmäkarkkia” riittää. Näet mm. kaupungintalon, vuorenrinteessä roikkuvia taloja, suihkulähteitä, sillan ja näköalatasanteita ”huipulta”. Poikkeamme reitiltä tutustumaan keskiaikaisiin luoliin Sant Blai Ice Cave ja Covetes dels Moros (vaihtoehtoisesti Covetes del Colomer). Covetes dels Moros (Maurilaiset luolat) vierailu on 1h kestävä seikkailu suht ahtaissa luolissa, joten helpompana vaihtoehtona Covetes del Colomer, jossa katsellaan mm. englanninkielinen video paikan historiasta. Käymme myös nauttimassa lounasta paikallisessa ravintolassa ja maistelemme aitoja espanjalaisia makuja.

Käymme katsomassa vielä myös Valencian alueen vanhimman härkätaisteluareenan ennen kotimatkaa (huom! ovet eivät ole aina auki, joten tämä voi jäädä välistäkin). Lisäksi maistelemme paikallisia tuotteita (likööriä yms) 53 Covetes -nimisessä kaupassa ja voit myös ostaa kotiin viemisiä.

Linkistä Bocairentin esittelyvideo https://vimeo.com/94368356

Seuraava retki 24.8.

Reitti: Torrevieja (ympäristö) – Bocairent – Torrevieja

Kesto: n.7h (lähtö klo 9:00 ja paluu n.klo 16:00)
Hinta: 60eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle
Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, lounas, pääsyliput ohjelmassa mainittuihin paikkoihin,  alv
Muista ottaa mukaan: Sopivat kengät ja vaatteet, aurinkolasit, lakki, puhelin/kamera

Kuvia retken varrelta

Tulevat retket