Huikeita maisemia luonnonpuistoista ja villin lännen kylä Fort Bravo

Matkaohjelma:

Torreviejasta suuntaamme Cabo de Gata – Níjarin kansallispuistoon Andalusian rannikolle Espanjan kaakkoisosaan. Täällä teemme pienen patikkaretken alueella ja nautimme huikeista maisemista Cabo de Gatan rannikolla. Täällä sinua odottaa rantakallioiden huikeat muodostelmat, jotka ovat muodostuneet entisaikojen tulivuorten purkauksissa miljoonia vuosia sitten. Myös kuuluisaa majakkaa täytyy valokuvata. Kesällä voit halutessasi pujahtaa uimaan rantakallioiden lomasta meriveteen. Muista vain ottaa uima-asu/vaihtovaatetta mukaan. Patikoinnin lomassa nautimme myös aamukahvit yms evääksi.

Luonnonpuistosta siirrymme pieneen kylään vuoren huipulla Sierra Alhamillaan, josta on hulppeat näkymät yli Almerian. Syömme lounasta täällä ja voimme pikaisesti vierailla myös alunperin 1700-luvulla rakennetussa kylpylä-hotellissa Sierra Alhamilla Balneariossa (vain valokuvia ottamassa).

Iltapäivän puolella siirrymme Tabernasin aavikolla sijaitsevaan Fort Bravon (Texas Hollywood) villin lännen kylään, jossa on tehty paljon espanjalaisia ja kv. elokuvia. Alueella voit tutustua villin lännen kylään ja sen teeman mukaisiin rakennuksiin mm. hevosvankkureiden kyydissä. Välillä voit piipahtaa mm. saluunassa, seriffin sellissä tai intiaanikylässä valokuvia ottamassa. Hevosia ja aaseja voit käydä myös katsomassa ja jopa ratsastaa niillä lisämaksusta ohjaajan avustuksella. Tiettyihin aikoihin kylässä alkaa tapahtua ja erilaiset näyttelijöiden show-näytökset paukkuvine aseineen, hevosineen ja tanssityttöineen ovat jännää seurattavaa. Näemme ainakin yhden shown päivän aikana. Alueella on myös kahviloita, joissa yhdessä voi jopa halutessaan uida altaalla.

Seuraava retki 27.5. (*8)*paikkoja jäljellä

Reitti: Torrevieja (ympäristö) – Cabo de Gata – Sierra Alhamilla – Tabernas (Fort Bravo) – Torrevieja

Kesto: n.11h (lähtö klo 8:00 ja paluu n. klo 19:00)
Hinta: 90eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle
Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, välipala+lounas, pullotettua vettä autossa, pääsyliput ohjelmassa mainittuihin paikkoihin, alv
Muista ottaa mukaan: Sopivat kengät ja vaatteet (jos haluat uida, niin uima-asu/vaihtovaatteet mukaan), aurinkolasit, lakki, puhelin/kamera

Kuvia retken varrelta

Tulevat retket