Haluatko kokea jotain erilaista ja pientä luksusta? Parador-reitillä kohtaat uniikkeja hotelleja upeilla sijainneilla. Paradorit ovat myös mainio tapa tutustua aitoon espanjalaiseen kulttuuriin, historiaan ja luontoon.

Tutki eri teemoja, josta löytyy myös eri reittivaihtoehtoja. Näet reitit kartta-linkistä ja osassa reittejä videon (esp.) Parador-paikoista video-linkistä. Kartta-linkistä löytyy myös kuvia hotelleista enemmän, kun klikkaat ko. Paradoria kartasta.

Haluaisitko lähteä kokeilemaan Parador-reittiä? Ota rohkeasti yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin aletaan suunnittelemaan unelmiesi matkaa. Erilaisia reittejä voidaan toteuttaa muillakin tavoin.
Kerro minkä tyyppinen reitti kiinnostaisi ja milloin, niin voimme kartoittaa jo alustavasti sopivaa reittiä, hotellien saatavuutta jne.

Paradorien sijainnit ovat paraatipaikoilla kaupungeissa tai kylissä, meren rannalla tai luonnon keskellä kansallispuistoissa. Osa näistä sijaitsee Unescon maailmanperintökohteissa tai muissa tärkeissä kansallisperintökohteissa. Hotellit sijoittuvat vanhoihin linnoihin, luostareihin, linnoituksiin, palatseihin tai muuten historiallisesti tai turismin kannalta merkittäviin kohteisiin, jotka on valtion varoin kunnostettu tai uudelleenrakennettu hotelleiksi. Jokainen Parador on velvoitettu myös ylläpitämään alueensa ruokakulttuuria ja muita perinteitä.

Espanjan valtion yhtiö

Espanjan valtion omistama yhtiö Paradores de Turismo on perustettu vuonna 1928, kun valtion vanhoille historiallisille rakennuksille piti keksiä jotain hyötykäyttöä, jotta näitä rakennuksia voitiin edelleen kunnostaa ja pitää yllä. Tänä päivänä Parador -hotelli- ja ravintolaketju on yksi alansa suurimpia maassa ja siinä on lähes 100 hotellia ympäri Espanjaa ja yksi Portugalissa. Hinta-laatusuhteeltaan majoitus ja ruoka ovat erittäin buenot Parador-ketjussa.

Parador-reitit

Valmiiksi suunniteltuja reittejä Parador-hotellien varrelle on tehty kaiken kaikkiaan noin 40 erilaista eri puolille Espanjaa 3- tai 7-päiväisinä. Ajatuksena on, että yhdessä paikassa ollaan 1-2 pvää, jonka jälkeen jatketaan matkaa seuraavaan. Reittejä on eri teemoin mm. rannikko, luonto, historia, pyhiinvaellusreitit, viini jne. Yhteistä reiteille on, että ne alkavat sunnuntaina ja silloin saat ne edulliseen pakettihintaan. Katso esimerkkireitit karttoineen, videoineen ja ehdotuksineen mitä voit tehdä tai nähdä reitillä. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopiva reitti.

Parador-majoitushinnat:

Reitit alk. 3pv 315€ ja 7pv 715€ /2hlöä (aamiainen kuuluu hintaan, illallinen 50€/pvä/2hlöä). Parador-majoitusten osalta hinnat ovat aina peruutuskelpoisia ja maksu viimeistään 2vkoa ennen. Lennot, autonvuokraus yms erikseen.

Ota yhteyttä

Parador-matkat

Atlantin rannikkoreitit

Nämä reitit ovat täynnä mahtavia vuoristoisia rannikkomaisemia Atlantin rannikolla. Luontoa, kauniita kyliä ja mahtavaa ruokaa.

Linnat, luostarit ja palatsit

Nämä reitit vievät sinut mahtavien entisaikojen rakennusten; linnojen, luostarien ja palatsien jäljille. Haluatko kokea niiden mahtavan arkkitehtuurin, upean sijainnin ja tunnelman?

Kulttuuriperintöä ja huikeita maisemia

Nämä reitit ovat täynnä huikeaa kulttuuriperintöä ja maisemia Castilla-La Manchan, Andalusian ja Galician alueilta. Historiallisia reittejä ja paikkoja.

Välimeren rannikko

Nämä reitit ovat täynnä vuoristo- ja rannikkomaisemia sekä upeita hiekkarantoja Välimeren rannikolla. Unohtaa ei voi myöskään maittavia ruoka-annoksia.

Pyreneiden reitit

Nämä reitit ovat täynnä vuoristomaisemia Pyreneiden vuoriston katveessa. Korkeita ja mutkaisia teitä unohtumattomien näkymien kera.

Luontoa kansallispuistoissa

Näillä reiteillä olet kansallispuistojen luonnon keskellä. Tunnet itsesi pieneksi kaiken tämän luonnon suuruuden ja kauneuden keskellä.