Alla näet matkavalikoimaamme Espanjassa. Kauttamme pääset mm. Parador- ja Camino de Santiago -reiteille, fanimatkoille ja muille retkille (paikalliset tourit, aktiviteetit ja fiestat). Kysy myös muista vaihtoehdoista, jos et löydä hakemaasi. Matkatoimiston puitteissa järjestämme valmiita ja räätälöityjä retkiä ja tapahtumia sekä matkoja minne tahansa. Käytössämme on monen sadan palveluntarjoajan palvelut. Tutustu alta lisää! 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan unelmiesi matka/retki!

Yhteyden meihin saa monella tapaa; yhteydenottolomakkeella, WhatsAppilla, messengerillä (Facebook/Instagram), s-postilla ja puhelimella (ks. yhteystiedot).

Maksaa voi myös monella tapaa; korttimaksulla s-postin linkin kautta (Sabadell -pankki), tilisiirrolla (tilinro ES16 0081 1501 1700 0242 7151), Pivo-sovelluksella (puhelinnro 044-2812551) ja käteisellä.

Matkat

Aktiviteetit

Halusitpa pientä seikkailua, oman rakkaan lajin harrastamista tai kunnon olosuhteita huippu-urheiluun, niin kaikki järjestyy kauttamme. Myös rennommat elämykset.

Lue lisää

Atlantin rannikkoreitit

Nämä reitit ovat täynnä mahtavia vuoristoisia rannikkomaisemia Atlantin rannikolla. Luontoa, kauniita kyliä ja mahtavaa ruokaa.

Lue lisää

Camino Frances

Tee koko reitti tai osan matkaa suositusta Camino Frances -reitistä. Matkalla koet upeita maisemia Pohjois-Espanjasta ja törmäät muihin vaeltajiin ympäri maailman.

Lue lisää

Camino Portugues

Lähde tekemään loppuosuus suositusta Camino Portugúes -reitistä. Aloitus Tuista tai Baionasta. Upeaa Galician rannikkoa.

Lue lisää

Camino Primitivo ja Fisterra

Lähde patikoimaan Fisterraan Galician rannikolle tai osuus Lugosta alkaen suositusta Camino Primitivo -reitistä. Primitivo on reiteistä fyysisin, jos kaipaat pientä lisähaastetta.

Lue lisää

Extremaduran matka 11-16.3.2022

Ryhmämatka Costa Blanca Suomi-seuralle (min.30hlöä) Extremaduraan (+Toledo), kesto 5yötä/6pvää. Kiertomatkalla nähdään todellisia helmiä Toledon ja Extremaduran alueelta suomalaisen oppaan Erkki Gerovoin opastuksella

Fiestat

Haluaisitko kokea espanjalaisen "fiestan" tunnelman? Espanjassa näitä riittää. Katso täältä suosituimmat.

Lue lisää

Futismatkat

Haluaisitko päästä katsomaan La Ligaa paikan päälle? Haluaisitko nähdä tunteita herättävän El Clásicon kerran elämässäsi?

Galician 1-matka (12-16.3.) ja 2-matka (27-31.3.2023)

Ryhmämatka Galiciaan. Matkalla nähdään todellisia helmiä suomalaisen Erkki Gerovoin opastuksella.

Kulttuuriperintöä ja huikeita maisemia

Nämä reitit ovat täynnä huikeaa kulttuuriperintöä ja maisemia Castilla-La Manchan, Andalusian ja Galician alueilta. Historiallisia reittejä ja paikkoja.

Lue lisää

Linnat, luostarit ja palatsit

Nämä reitit vievät sinut mahtavien entisaikojen rakennusten; linnojen, luostarien ja palatsien jäljille. Haluatko kokea niiden mahtavan arkkitehtuurin, upean sijainnin ja tunnelman?

Lue lisää

Luontoa kansallispuistoissa

Näillä reiteillä olet kansallispuistojen luonnon keskellä. Tunnet itsesi pieneksi kaiken tämän luonnon suuruuden ja kauneuden keskellä.

Lue lisää

Madridin matkat, vkot 44 ja 46/2022

Ryhmämatka Costa Blanca Suomi-seuralle Madridiin, kesto 4yötä/5pvää. Kiertomatkalla nähdään todellisia helmiä Madridista ja lähialueilta suomalaisen oppaan Erkki Gerovoin opastuksella

Mallorcan matka 1-5.2.2023

Ryhmämatka Mallorcalle. Matkalla nähdään todellisia helmiä saarelta suomalaisen Erkki Gerovoin opastuksella.

Moottoriurheilua Espanjassa

Lähde seuraamaan Formula1 -osakilpailua Barcelonaan tai Moto GP:tä Jereziin!

Paikalliset Tourit

Paikalliset helmet postikorttimaisemissa, luonnon ihmeet ja kivat aktiviteetit/elämykset samassa paketissa. Hyppää kyytiin ja nauti!

Lue lisää

Pyreneiden reitit

Nämä reitit ovat täynnä vuoristomaisemia Pyreneiden vuoriston katveessa. Korkeita ja mutkaisia teitä unohtumattomien näkymien kera.

Lue lisää

Reitit pyörällä

Tee vauhdikkaammin pyörällä koko reitti tai osa suositusta Camino Frances -reitistä. Matkalla koet upeita maisemia Pohjois-Espanjasta.

Lue lisää

Rock Imperium Festival, Cartagena 23-25.6.2023

Join us and see some legendary bands this year!

Rock Imperium Festival, Cartagena 24-25.6.2022

Join us and see some legendary bands!

Välimeren rannikko

Nämä reitit ovat täynnä vuoristo- ja rannikkomaisemia sekä upeita hiekkarantoja Välimeren rannikolla. Unohtaa ei voi myöskään maittavia ruoka-annoksia.

Lue lisää