Urheiluvälineiden ja muiden tarvikkeiden vuokraus

Mailat/pallot pallopeleihin

Vuokraamme mailoja ja palloja erilaisiin pallopeleihin, kuten padel, tennis, rantafutis, beach volley, koripallo, salibandy (sähly). Voit vuokrata mailat/pallot päiväksi, viikoksi tai pitemmäksikin aikaa tarpeesi mukaan. Päivävuokra alk. 5eur/pvä. Kauttamme voit varata myös kenttävuorot.

Golf-kärryt

Haluat todennäköisesti pelata omilla golf-mailoillasi ja varusteillasi, mutta kärryt bägillesi saat vuokrattua meiltä. Voit vuokrata kärryt päiväksi, viikoksi tai pitemmäksikin aikaa tarpeesi mukaan. Päivävuokra alk. 10eur/pvä. Kauttamme voit varata myös kenttävuorot.

Kiipeilyvarusteet (vía ferrata)

Vuokraamme myös kiipeilyvarusteita (kypärä+valjaat+vía ferrata -setti) vía ferrata -reiteille, jossa olet koko ajan kiinni ”metallikaapelissa” kahdella ”lukolla”. Jos et omaa kiipeilykokemusta, niin suosittelemme aloittamaan ensin helpommista reiteistä ja sitten siirtymään vaativimpiin sekä koulutettu opas on hyvä olla mukana. Päivävuokra setille 20eur/pvä ja kauttamme järjestettyihin kiipeilyretkiin varusteet toki kuuluvat mukaan.

Kauttamme saat varusteet, ko. lajiin koulutetun oppaan ja kuljetuksen näille reiteille, joita Alicanten alueelta löytyy mukavasti.

Lastentarvikkeet

Vuokraamme lastenistuimia (turvaistuin tai koroke) ja muitakin lasten tarvikkeita esim. sitteri. Päivävuokra alk. 5eur.

Lisätiedot

Toimitus ja nouto 5-10eur/suunta Torrevieja-Orihuela Costan alueelle.

Välineiden vuokraus

Varaa heti
    Tietosuojaseloste

    Uutiskirje

    Matkanjärjestelypalveluihimme kuuluvat mm. lennot, risteilyt, muut kuljetusvälineet, autonvuokraus, majoitukset ja erilaiset aktiviteetit/elämykset. Tehokkaiden työkalujen avulla pystymme luomaan erilaisia yhdistelmiä tuotteista ja valmiista matkapaketeista minne päin maailmaa tahansa.