Asunnon avainpalvelu ja muut palvelut

Huolehdimme loma-asuntosi avaimista (50eur/v). Toimitamme ne tarvittaessa vuokralaisille ja noudamme pois (25eur/kerta) Torreviejan ja Orihuela Costan alueella. Samalla tarkistamme, että vedet, sähköt yms tulevat päälle ja annamme lyhyen opastuksen huoneistoon. Huoneiston siivous vuokralaisten jälkeen (50eur/kerta norm.kokoiset asunnot). Jos huoneistossa pitää korjata jotain tai hankkia jotain sinne, niin voimme huolehtia siitäkin (hinta 25eur/h +mahd. ostettavat tavarat/työt). Voimme tehdä myös asunnon tarkistuksen sovitun väliajoin. Kauttamme vuokralaisille myös lentokenttäkyydit, auton ja pyörien vuokraus, päiväretket jne. Palveluiden hintoihin lisätään alv 21%, jos haluat laskun (factura = kuitti).

Tässä muutamia asiakkaidemme itse vuokraamia kohteita näytille, jos vaikka näistä löytäisit seuraavalle lomalle asunnon. Ota suoraan yhteyttä vuokranantajiin, niin voitte sopia asiat ilman välikäsiä. Me järjestämme tarvittaessa muuta ohjelmaa yms.

Loma Lago Jardin varauskalenteri sivuilla, josta näet saatavuuden yms.

Villa Peppi Lago Jardin vapaana esim. 24.3.-6.5. ja 22.5.-3.8.2023, omistajilla on myös Tahkolla iso mökki vuokrattavana.

 

Jos etsit vuokra-asuntoa pitempiaikaiseen käyttöön tai vain lomasi ajaksi, niin kysy ihmeessä yhteistyökumppaniltamme suomalaiselta Zarikolta (sijainti lähes vastapäätä meidän toimistoa C/ San Policarpolla). Vuokra-asuntoa lomasi ajaksi kannattaa kysellä hyvissä ajoin, sillä parhaat asunnot varataan jo vuosi etukäteen ennen lomaa. Tsekkaa täältä tarjonta https://zariko.com/holiday-rentals