Asunnon avainpalvelu ja muut palvelut

Huolehdimme loma-asuntosi avaimista (50eur/v). Toimitamme ne tarvittaessa vuokralaisille ja noudamme pois (25eur/kerta) Torreviejan ja Orihuela Costan alueella. Samalla tarkistamme, että vedet, sähköt yms tulevat päälle ja annamme lyhyen opastuksen huoneistoon. Huoneiston siivous vuokralaisten jälkeen (50eur/kerta norm.kokoiset asunnot). Jos huoneistossa pitää korjata jotain tai hankkia jotain sinne, niin voimme huolehtia siitäkin (hinta 25eur/h +mahd. ostettavat tavarat/työt). Kauttamme vuokralaisille myös lentokenttäkyydit, auton ja pyörien vuokraus, päiväretket jne.

Laitamme myöhemmin tänne asiakkaidemme itse vuokraamia kohteita näytille, jos vaikka näistä löytäisit seuraavalle lomalle asunnon.

Jos etsit vuokra-asuntoa pitempiaikaiseen käyttöön tai vain lomasi ajaksi, niin kysy ihmeessä yhteistyökumppaniltamme suomalaiselta Zarikolta (sijainti lähes vastapäätä meidän toimistoa C/ San Policarpolla). Vuokra-asuntoa lomasi ajaksi kannattaa kysellä hyvissä ajoin, sillä parhaat asunnot varataan jo vuosi etukäteen ennen lomaa. Tsekkaa täältä tarjonta https://zariko.com/holiday-rentals