Ciezan persikat

Ote-teksti

Matkaohjelma:

Ajellaan Ciezaan Murcian puolelle n.1,5h matka.

Melocotón de Cieza on jatkoa helmi-maaliskuun Floración de Cieza (Ciezan kukinnot) -retkille maailman suurimmalle persikan tuotantoalueelle Ciezaan. Opastettu kierros kestää n.3h ja käymme tutustumiskierroksella farmin vierailukeskuksessa, jossa tarjotaan myös välipalaa juomineen. Paikalliselta tilalta (finca) on myös mahdollista poimia omat persikat mukaan.

Seuraavat retket: 9.7., 16.7., 23.7.

Kesto: n. 6h, klo 16:30 – 22:30

Hinta: 50 eur, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle

Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, opastettu kierros tilalla+välipala (paikallisista tuotteista tehty, pannukahvia, viiniä), alv

Varustus: Vaatetus yms kelin mukaan, kamera/puhelin

Kuvia retken varrelta

Tulevat retket


Alcoy vía verde -patikointireitti ja El Salt -vesiputous

Ote-teksti

Matkaohjelma:

Suuntaamme kohti Alcoyta, jonne matka kestää n.1,5h. Perillä lähdemme patikoimaan vía verde -reittiä kohti El Salt -vesiputousta.
Patikointi putoukselle ja takaisin on n.4 km yhteensä. Halukkaiden kanssa voimme patikoida hiukan lisää yht. 10km. Näemme reitillä myös huikeita vuoristomaisemia, upeita akvedukti-siltoja ja tunneleita. Kohokohtana tietty El Salt, Alicanten alueen korkein vesiputous n.60m. Varsinkin keväisin se on mahtava näky, kun vettä on enemmän Barxell-joessa. Muista ottaa kamera mukaan! Syömme patikoinnin jälkeen lounasta läheisessä ravintolassa. Patikointi on tasoa helppo, mutta hyvät kengät on aiheellista olla mukana.

Lisäksi käydään katselemassa paikkoja Alcoyn keskustassa ennen paluuta Torreviejaan.

Seuraava retki 3.6.

Reitti: Torrevieja (ympäristö) – Alcoy – Torrevieja

Kesto: n.7h (lähtö klo 9:00 ja paluu n.klo 16:00)
Hinta: 50eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle
Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, lounas (menú del día ruokajuomineen), pullotettua vettä autossa, alv
Muista ottaa mukaan: Patikointiin sopivat kengät ja vaatteet, aurinkolasit, lakki, puhelin/kamera

Kuvia retken varrelta

Tulevat retket


Cueva de las Calaveras "Pääkalloluola"

Ote-teksti

Matkaohjelma: Kyyti lähtee Torreviejan alueelta ja lähiympäristöstä klo 9 maissa. Perillä Benidoleigissa ollaan n. klo 11:00. Mennään Cueva de las Calaveras luolaan kierrokselle ja ympäristöön tutustumaan n. 1,5h ajaksi. Tämän jälkeen mennään läheiseen kylään vielä lounaalle.

Cueva de las Calaveras

 

Marina Altan alueella sijaitseva Cueva de las Calaveras on yli 900 metriä pitkä onkalo, joka on saanut nimensä siitä, että 1600-luvulla tehdyn luolatutkimuksen aikana sieltä löydettiin kahdentoista ihmisen jäännökset. Luola erottuu korkeista katoistaan ​​ja on jaettu 500 metriä pitkäksi tulva-alueeksi ja 400 metriä pitkäksi kuiva-alueeksi, jossa yleisö voi vierailla. Kierroksen aikana voit nähdä tippukivikiviä, stalagmiitteja, kauniita yli 20 m korkeita pylväitä sekä fossiileja ja luujäänteitä muun muassa.
Cueva de las Calaveras oli asuttu neandertalilaisten ja Homo Sapiensin väliseen aikaan, joista löytyy lukuisia jäänteitä reitin varrelta. Mielenkiintoinen vierailu luolassa luo rauhallisen ilmapiirin sekä on hauskaa myös perheen pienimmille.

Kauttamme pääsee monenlaisiin aktiviteetteihin. Katso kuvagalleria ja /aktiviteetit/

Seuraava retki 28.5.

Kesto: Lähtö klo 9:00 ja paluu n. klo 16:00 (7h)

Hinta: 60eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle

Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, vesipullot autossa, sisäänpääsy luolaan, lounas, alv

Varustuksena: Sopiva vaatetus kelin mukaan, kamera/puhelin

Kuvia retken varrelta

Tulevat retket


Murcian vierailu

Ote-teksti

Matkaohjelma:

Suuntaamme kohti Murciaa, johon on noin tunnin matka Torreviejasta. Murcia on historiallinen kaupunki ja tarjoaa upeat puitteet vierailulle.

Käymme katsomassa ensin Fuensantan pyhättöä Murcian lähellä, jossa voi ihastella upeita historiallisia rakennuksia vuoren päällä ja maisemia yli Murcian kaupungin. Tämän jälkeen mennään Murcian keskustaan ja vanhassa kaupungissa ihastellaan sen vanhaa arkkitehtuuria ja taidetta patsaiden muodossa sekä käydään katsomassa Murcian Casinoa ja Katedraalia myös sisällä. Murcian keskustassa on myös aikaa nauttia lounasta ja katsella muitakin paikkoja. Voit halutessasi käydä pienellä jokiristeilyllä Segura-joella.

Takaisin tullaan klo 16-17 välissä.

Seuraava retki 18.5.

Reitti: Torrevieja (ympäristö) – Murcia – Torrevieja

Kesto: n.7h (lähtö klo 9:00 ja paluu n.klo 16:00)
Hinta: 50eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle
Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, pääsyliput ohjelmassa mainittuihin paikkoihin, alv

Huom! lounas ja muut mahd. pääsyliput tms eivät kuulu hintaan!

Muista ottaa mukaan: Sopivat kengät ja vaatteet, aurinkolasit, lakki, puhelin/kamera

Kuvia retken varrelta

Tulevat retket


Rio Safari Elche eläintarhavierailu & viinitilavierailu Faelo

Ote-teksti

Matkaohjelma: Kyyti lähtee Torreviejan alueelta ja lähiympäristöstä klo 9:30 maissa. Otetaan n. 2,5h rennosti eläintarhassa ennen siirtymistä Faelon viinitilalle, jossa ollaan n.2h. Viinitilavierailu sisältää myös viinin maistelut ja ruuat. Paluu Torreviejaan klo 16:30 maissa.

Kauttamme pääsee monenlaisiin aktiviteetteihin. Katso kuvagalleria ja /aktiviteetit/

Seuraava retki 16.4. (täynnä)

Kesto: Lähtö klo 9:30 ja paluu n. klo 16:30 (~7h)

Hinta: 80eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle

Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, eläintarhaan sisäänpääsy, viinitilavierailu gastronomisella elämyksellä, alv

Varustuksena: Sopiva vaatetus kelin mukaan, kamera/puhelin

Kuvia eri aktiviteeteista

Tulevat retket


Huuhkajat Murciassa 26.3. Suomi-Islanti ja 29.3. Suomi-Slovakia

Ote-teksti

Voit jo ilmoittautua ennakkoon näihin Suomen maaotteluihin mukaan!

Olemme varanneet bussit kumpaankin peliin:

La 26.3. klo 17:00 Suomi-Islanti, paikka Nueva Condomina, Murcia

Bussikyyti lähtee Torreviejasta (linja-autoas. Sabadellin vierestä) klo 14:30 ja Orihuela Costalta (La Zenia, Consum) klo 14:45.

Ti 29.3. klo 18:00 Suomi-Slovakia, paikka Nueva Condomina, Murcia

Bussikyyti lähtee Torreviejasta klo 15:30 ja Orihuela Costalta klo 15:45 samoilta pysäkeiltä.

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus lähteä kannustamaan Huuhkajia paikan päälle Murciaan. Ennakko- ja jälkipelit paikallisessa Rattotallissa. Ennakkopelit alkavat 26.3. klo 12 ja 29.3. klo 13. Tarjolla mm. ilmainen ja runsas Huuhkaja-brunssi ottelumatkoillemme osallistuville ja Huuhkaja-visa palkintoineen sekä muuta ohjelmaa luvassa jälkipeleissä.

Lähde matkaamme!  ⚽️⚽️⚽️

PS. Arvomme kummallakin matkalla Suomen virallisen maajoukkuepaidan osallistujien kesken!

26.3. klo 17:00 Suomi – Islanti

29.3. klo 18:00 Suomi – Slovakia

Kesto: 5-6h

Hinta: 1 ottelu: aikuiset 65eur ja lapset 50eur, molemmat ottelut: aikuiset 110eur ja lapset 80eur.

Sisältyy hintaan: Bussikuljetus edestakaisin Torreviejan ja Orihuela Costan alueelta (ks. pysäkit), liput otteluun, alv

Tulevat retket


La Ligaa: Elche CF:n kotipelit: Barcelona 6.3., Valencia 20.3., Real Sociedad 10.4., Osasuna 1.5., Atletico Madrid 11.5., Getafe 22.5.

Ote-teksti

Nyt on hyvä tilaisuus lähteä katsomaan huipputason futista ja kokemaan La Ligan kiihkeää tunnelmaa pienellä porukalla!

Matkaohjelma: Kyyti lähtee Torreviejan alueelta siten, että Elche CF:n kotistadionilla Estadio Manuel Martinez Valerolla ollaan 1-2h ennen ottelun alkua. Matka on n.45min suuntaansa. Liput otteluun tulee meidän kauttamme. Paikat ovat yleensä samassa katsomon osassa (anillo fondo sur G4, portit 5-7-9). Kyytiin mahtuu max 8 vierasta. Ilmoittele halukkuudestasi lähteä mukaan hyvissä ajoin, koska nämä täyttyvät nopeasti.

Huom! Ottelupäivä saattaa siirtyä, koska seurat voivat päättää ottelupäivän pe-ma välissä pidettäväksi. Yleensä ottelut ovat la-su.

6.3. Elche CF – Barcelona (täynnä)

20.3. Elche CF – Valencia (täynnä)

10.4. Elche CF – Real Sociedad (täynnä)

1.5. Elche CF – Osasuna (3 per.paikkaa)

11.5. Elche CF – Atletico Madrid (täynnä)

22.5. Elche CF – Getafe

Kesto: 4-5h

Hinta: sopimuksen mukaan (riippuen mm. lippujen hinnasta), tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle

Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, vesipullot, liput otteluun, alv

Kuvia retken varrelta

Tulevat retket


Kristalliluola Pulpí ja Águilas

Ote-teksti

Pulpín kaivos on yksi Andalusian suosituimmista turistikohteista, joten liput pitää varata ryhmälle n. 1kk ennen. Sen jälkeen lippujen saaminen samaan vierailuaikaan on vaikeaa.

Matkaohjelma:

Vierailu Pulpín Geodille (seleniitti-kristalliluola) koostuu opastetusta kierroksesta Rican kaivoksen päägallerioissa, jossa opas puhuu geologiasta, mineraaleista ja historiasta. Tämän ensimmäisen osan jälkeen on laskeuduttava ensimmäiseltä tasolta neljännelle tasolle (jossa Jätti Geodi sijaitsee), yhteensä n. 45 metriä.

Viimeiselle tasolle pääsemiseksi on useita portaita, yhteensä 164 porrasta, joista yksi on 15 metriä kierreportaita ja loput tavallisia tramex-portaita. Liikuntarajoitteisille on hissi, mutta siltä pitää laskea ja nousta 80 porrasta.  Alhaalla vierailijat odottavat esplanadilla vuoroaan nähdäkseen geodin (se näkyy luolan sisääntuloreiästä). Kaivosvierailu kestää n.2h.

15km ajomatkan päässä on Águilaksen kylä rannikolla, jossa teemme vielä kävelykierroksen lounaineen ja vierailun CIMARiin (Centro de Interpretación del Mar) ennen paluuta Torreviejaan.

Seuraava retki 20.5.

Kesto: n. 9h, klo 8:00 – 17:00 (ajat voivat muuttua riippuen kaivosvierailun aikataulusta)

Hinta: 65 eur, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle

Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, opastettu kierros kristalliluolassa/kaivoksessa n.2h, sisäänpääsy CIMARiin ja lounas Águilasissa, alv

Varustus: Vaatetus yms kelin mukaan, kamera/puhelin

Kuvia retken varrelta

Tulevat retket


Ciezan kukinnot

Ote-teksti

Matkaohjelma:

Ajellaan Ciezaan Murcian puolelle n.1,5h matka.

Floración de Cieza (Ciezan kukinnot) on upea luonnonilmiö, joka tapahtuu joka vuosi helmi- ja maaliskuussa. Erilaiset lajikkeet ​​persikoita, aprikooseja tai luumuja synnyttävät värikkään maiseman, jossa on maailman suurin kromaattinen kukkavalikoima. Vierailijoille tämä aika tarjoaa joka vuosi unohtumattoman kokemuksen Ciezan kukinnoista. Opastetulla kierroksella kuljemme n.3h eri paikkoihin automme kyydissä, joissa pääsemme nauttimaan ihanteellisista näköalapaikoista ja postikorttimaisemista, kuten El Horno, la Macetúa, la Parra, El Elipe tai Cabezo Redondo. Lisäksi käymme farmin vierailukeskuksessa tutustumassa paikan, farmin ja sen viljelymenetelmien historiaan. Tarjoamme myös piknik-eväät juomineen retkelle osallistujille ennen paluuta Torreviejaan.

Seuraavat retket

19.2. (täynnä)

26.2. (1 paikka)

5.3.

Kesto: n. 6h, klo 9:30 – 15:30

Hinta: 50 eur, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle

Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, opastettu kierros tilalla ja kukinta-alueilla, piknik-eväät juomineen, alv

Varustus: Vaatetus yms kelin mukaan, kamera/puhelin

Kuvia retken varrelta

Tulevat retket


Kylpylävierailu Balneario de Leana

Ote-teksti

Matkaohjelma: Kyyti lähtee Torreviejan alueelta ja lähiympäristöstä klo 10:00 maissa. Kylpylä Balneario de Leana sijaitsee Murcian puolella ja sinne on n. 1h matka Torreviejasta. Tämä termaalinen kylpylä on yksi Espanjan vanhimmista ja se tarjoaa terveellistä mineraalirikasta vettä eri hoitomuotoineen. Kylpylän ravintolassa on myös mahdollista nauttia välipalaa tai lounasta. Otetaan ~3h rennosti kylpylässä ennen paluuta Torreviejaan.

Päivälipulla pääset nauttimaan kahdesta suuresta uima-altaasta, joissa voit ottaa rennosti luonnon ympäröimänä ja nauttia kylpylän term. vedestä, joka mm. aktivoi verenkiertoa ja rentouttaa kehoa.

Kauttamme pääsee monenlaisiin aktiviteetteihin. Katso kuvagalleria ja /aktiviteetit/

Seuraava retki 7.4. (2 paikkaa jäljellä)

Kesto: Lähtö n. klo 10:00 ja paluu n. klo 16:00 (6h)

Hinta: 50eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle

Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, vesipullot autossa, kylpylään päivälippu, alv

Varustuksena: Sopiva vaatetus, pyyhe, uimavarusteet; uima-asu, uimalakki, sandaalit

Term. vedessä on suositus olla max 30min kerrallaan. Muista juoda vettä!

Kuvia eri aktiviteeteista

Tulevat retket