Pienpanimo Yakka -vierailu

Ote-teksti

Matkaohjelma:

Ajellaan ensin Murcian keskustaan Vanhaan kaupunkiin n. klo 16:30–18:30. Voit esim. käydä syömässä paikallista ruokaa ja katsella kaupungin jouluvalaistusta. Sitten jatketaan matkaa Yakkan pienpanimolle, jossa vierailu alkaa klo 19.

Parituntisen vierailun aikana pienpanimolla meitä odottaa opastettu panimokierros englanniksi, tapas-annokset, vapaa olutbaari ja lahja vierailijoille. Pienpanimon tuotteita voi myös ostaa mukaan. Mukana retkellä on myös todellinen olut-asiantuntija Pirkka, jolla tarinoita oluista ja paljon muustakin riittää.

Teemme vierailuja mm. eri panimoille, viinitiloille ja Licor43-tehtaaseen. Katso retkikalenteristamme ajankohtaiset retket ja tapahtumat!

Seuraava retki 3.12. (*1)

*paikkoja jäljellä

Kesto: ~6,5h, n.klo 15:30 – 22:00

Hinta: 50 eur, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle

Sisältyy hintaan: Autokyyti ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, parkit, opastettu kierros panimolla oluineen ja tapas-annoksineen, alv

Varustus: Vaatetus yms kelin mukaan, kamera/puhelin

Kuvia retken varrelta

Tulevat retket


Pienpanimo Marina Alta -vierailu

Ote-teksti

Matkaohjelma:

Ajellaan Deniaan Cervecería Marina Altan pienpanimolle.

Pienpanimolla meitä odottaa opastettu kierros oluen valmistuksen parissa ja sen jälkeen maistellaan 4 erilaista panimon valmistamaa olutta tapasten kera. Panimon tuotteita voi myös ostaa mukaan. Mukana retkellä on myös todellinen olut-asiantuntija Pirkka, joten tarinaa oluista ja muusta riittää.

Takaisin tullessa käydään myös katsomassa Javeassa huikeita maisemia satojen metrien korkuisilta rantakallioilta. Täällä on mahdollisuus myös juoda/syödä, jos vielä janottaa/nälättää panimovierailun jälkeen.

Seuraava retki 24.10. (*täynnä)

*paikkoja jäljellä

Kesto: n.7h (lähtö klo 10 ja paluu n.klo 17)

Hinta: 45eur, tämä on panimoon tutustumismatka 5-8 hlölle

Sisältyy hintaan: Autokyyti ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, opastettu kierros panimolla maisteluineen, alv

Varustus: Vaatetus yms kelin mukaan, kamera/puhelin

Kuvia retken varrelta

Tulevat retket


Pasarela de Relleu -patikointi

Ote-teksti

Matkaohjelma:

Suuntaamme kohti Relleuta, jonne matka kestää n.1,5h. Perillä lähdemme patikoimaan parkkipaikalta kohti Pasarelaa, joka tammikuussa 2022 avattu 212m pitkä jalankulkusilta n.40m korkeudessa. Pasarelan päässä on näköalapaikka lasilattialla. Tätä reittiä onkin kutsuttu mini Caminito del Reyksi. Myös tälle reitille pitää varata paikat etukäteen, jos ei halua jonottaa.

Patikointi on n.10 km yhteensä. Näemme reitillä huikeita vuoristomaisemia.  Muista ottaa kamera mukaan! Syömme patikoinnin jälkeen lounasta Relleun keskustassa. Patikointi on tasoa helppo, mutta hyvät kengät on aiheellista olla mukana.

Seuraava retki: 10.11. (*täynnä), 6.12. (*täynnä)

*paikkoja jäljellä

Reitti: Torrevieja (ympäristö) – Relleu – Torrevieja

Kesto: 7-8h (lähtö n. klo 8:00 ja paluu ennen klo 16:00)
Hinta: 50eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle
Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, lounas ruokajuomineen, alv
Muista ottaa mukaan: Patikointiin sopivat kengät ja vaatteet, aurinkolasit, lakki, puhelin/kamera

HOX! Vaatimuksena kyky liikkua yht. 10km välillä kivikkoisessakin maastossa. Patikointiin on varattu aikaa yht. 3h.

Kuvia retken varrelta

Tulevat retket


Pienpanimo Postiguet -vierailu

Ote-teksti

Matkaohjelma:

Ajellaan Alicanteen Postiguetin pienpanimolle.

Pienpanimolla meitä odottaa opastettu kierros oluen valmistuksen parissa ja sen jälkeen maistellaan 4 eri panimon valmistamaa olutta. Lisäksi vierailuun kuuluu ruokailu panimon ravintolassa. Panimon tuotteita voi myös ostaa mukaan. Mukana retkellä on myös todellinen olut-asiantuntija, joten tarinaa oluista tulee edestä ja takaa ja paljon muustakin.

Teemme vierailuja mm. eri panimoille, viinitiloille ja Licor43-tehtaaseen. Katso retkikalenteristamme ajankohtaiset retket ja tapahtumat.

 

 

Seuraava retki 24.9. (täynnä)

Vierailut ovat lauantaisin.

Kesto: ~4-5h

Hinta: 45 eur, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle

Sisältyy hintaan: Autokyyti ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, opastettu kierros panimolla maisteluineen ja ruokineen, alv

Varustus: Vaatetus yms kelin mukaan, kamera/puhelin

Kuvia retken varrelta

Tulevat retket


Pienpanimo La Lluna -vierailu

Ote-teksti

Matkaohjelma:

Ajellaan Alcoyhin Cerveses Llunan pienpanimolle.

Pienpanimolla meitä odottaa opastettu kierros oluen valmistuksen parissa ja sen jälkeen maistellaan 4 eri panimon valmistamaa olutta tapasten kera. Panimon tuotteita voi myös ostaa mukaan. Mukana retkellä on myös todellinen olut-asiantuntija, joten tarinaa oluista tulee edestä ja takaa.

Seuraava retki 10.9. (täynnä)

Vierailut ovat lauantaisin.

Kesto: 5-6h

Hinta: 35 eur, tämä on panimoon tutustumismatka 5-8 hlölle

Sisältyy hintaan: Autokyyti ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, opastettu kierros panimolla maisteluineen, matkajuomat, alv

Varustus: Vaatetus yms kelin mukaan, kamera/puhelin

Kuvia retken varrelta

Tulevat retket


Feria de Todos los Santos, Cocentainassa

Ote-teksti

Matkaohjelma:

Suuntaamme aamusta kohti Cocentainan kuuluisia keskiaikaisia messuja, jonne on reilun tunnin matka Torreviejasta. Feria de Todos los Santos kestää 4 päivää (29.10.-1.11.) ja ne ovat toiseksi vanhimmat messut Espanjassa (> v.1346). Sadoittain näytteilleasettajia, ruokarekkoja, ohjelmaa yms 50.000m2 alueella, joten täällä saa ajan helposti kulumaan. Cocentainan kylä sijaitsee lähellä Alcoyn kaupunkia, josta meille on varattu 1 yön majoitus Savoy hostellista.

Lauantai-päivä on varattu Feria de Todos los Santos -messujen tutkiskeluun. Illan puolelle käännyttäessä käymme kirjautumassa hotellille Alcoyssa. Alcoyn nähtävyyksiä voi katsella samalla illan aikana illallispaikkaa etsiskellessä. Sunnuntaina aamupäivällä palailemme kohti Torreviejaa.

Nämä erittäin suuret ja perinteikkäät messut ovat ehdottomasti vierailun arvoiset!

Seuraava matka: Feria de Todos los Santos 29.-30.10.

Matka on täynnä!

Reitti: Torrevieja (ympäristö) – Cocentaina/Alcoy – Torrevieja

Kesto: 29.-30.10 (lähtö la klo 9:00 ja paluu su n. klo 13:00)
Hinta: 85eur/hlö 2hh, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle
Sisältyy hintaan: Kuljetukset uudella ilmastoidulla minibussilla, parkkimaksut, kuski/opastus, hotellimajoitus aamiaisella Hostal Savoy 1 yö 2hh, alv Huom! muut ruuat ovat omakustanteisia.
Muista ottaa mukaan: Sopivat kengät ja vaatteet, aurinkolasit, lakki, puhelin/kamera

Tulevat retket


La Tomatina -fiesta

Ote-teksti

Matkaohjelma:

Matka lähtee n. klo 6 maissa Torreviejan alueelta kohti Buñolia lähelle Valenciaa, jotta kerkeämme näkemään festivaaliin liittyvät aamuseremoniat. Klo 12-13 välillä käydään itse ”tomaattisota”, jonka jälkeen peseydytään alueelle tehdyissä suihkuissa. Tämän jälkeen lounaalle ja after partyihin. Klo 18 maissa ollaan takaisin.

La Tomatina -festivaalin historia alkaa vuodesta 1945, jolloin joukko nuori tylsistyi rauhalliseen juhlintaan ja aloitti tomaattien heittelyn. Tätä jatkui vuosittain ja se oli pitkään virallisesti kiellettyä, mutta viimein myös viranomaiset taipuivat tapahtuman virallistamiseen. Nykyisin festivaaliin ottaa osaa n. 20.000 osallistujaa vuosittain. Festivaali pidetään aina elokuun viimeisenä keskiviikkona.

Seuraava La Tomatina -fiesta 31.8.2022

Reitti: Torrevieja (ympäristö) – Buñol – Torrevieja

Kesto: n.12h (lähtö n. klo 6:00 ja paluu n. klo 18:00)
Hinta: 90eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle
Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, lounas, pääsyliput La Tomatina-fiestaan, alv
Muista ottaa mukaan: Sopivat kengät ja vaatteet, aurinkolasit, lakki, puhelin/kamera. Muista myös vaihtovaatteet+pyyhe+suojalasit!

Tulevat retket


Kuumailmapallo -lento

Ote-teksti

Matkaohjelma: Kyyti lähtee Torreviejan alueelta klo 6 maissa ja perillä lähtöalueella ohjelma alkaa klo 7.15 kestäen 3h. Lento lähtee aikaisin aamulla, koska lämpötila on sopiva lennolle. Ohjelma sisältää pallon täyttämisen, tunnin lennon ryhmässä, lennon jälkeisen piknikin ja lasin cavaa, mukaan saat myös online -kuvat ja -videon sekä todistuksen lennosta.

Hyppää mukaamme yläilmoihin nauttimaan rannikkomaisemista!

Kauttamme pääsee monenlaisiin aktiviteetteihin. Katso kuvagalleria ja /aktiviteetit/

Seuraava retki 15.8.

Kesto: 5h n. klo 6.15-11.15

Hinta: 200eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle

Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, ohjelma 3h sis. pallon täytön, 1h lento ryhmässä, piknik+lasi cavaa, online -kuvat ja -video, todistus, alv

Varustuksena: Keliin sopiva vaatetus, yläilmoissa voi olla viileämpää aamusta, hyvät kengät, lakki ja aurinkolasit.

Kuvia eri aktiviteeteista

Tulevat retket


Alcalá del Júcarin vierailu

Ote-teksti

Matkaohjelma:

Suuntaamme kohti Alcalá del Júcarin kylää, johon on n. 2 tunnin matka Torreviejasta. Kylä sijaitsee Albaceten provinssissa Kastilia-La Manchan autonomiassa. Tämä kylä on kertaalleen valittu Espanjan kauneimmaksi kyläksi. Tämä keskiaikainen kylä vuoren rinteessä tarjoaa upeat puitteet vierailulle. Postikorttikuvia on luvassa roppakaupalla.

Käymme katsomassa mm. kylän päällä sijaitsevaa linnaa, josta on huikeat maisemat kylään ja vuoristoon. Matkalla alaspäin ihastellaan mm. vuoren rinteessä sijaitsevia luola-asuntoja ja katedraalia. Vierailemme muutamissa luolissa (Masago ja Duende) matkan varrella sekä syömme luolaravintolassa tapas-lounaan aitoja espanjalaisia makuja maistellen. Alhaalla joen varressa puolestaan on ihanaa luontoa, keskiaikaisia siltoja, pato ja kanavia. Tämä kylä on ehdottomasti vierailun arvoinen!

Seuraavat retket: 27.10. (*täynnä), 11.11. (*täynnä), 25.11. (*täynnä)

*paikkoja jäljellä

Reitti: Torrevieja (ympäristö) – Alcala del Júcar – Torrevieja

Kesto: n.9h (lähtö klo 8:00 ja paluu n. klo 17:00)
Hinta: 70eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle
Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, lounas, pääsyliput ohjelmassa mainittuihin paikkoihin, alv
Muista ottaa mukaan: Sopivat kengät ja vaatteet, aurinkolasit, lakki, puhelin/kamera

HUOM! Alcalá del Júcar on mäkinen paikka, joten ei sovellu kovin huonojalkaisille!

Kuvia retken varrelta

Tulevat retket


Casa Sicilia 1707 & Bodegas Cesilia ja Noveldan helmet

Ote-teksti

Matkaohjelma:

Suuntaamme kohti tunnettua ravintola-viinitilaa Noveldaan.  Casa Sicilia 1707 & Bodegas Cesiliassa meitä odottaa opastettu kierros tilalla viinien maisteluineen, jonka jälkeen täydellinen 3 ruokalajin lounas vaihtoehtoineen. Vierailu kestää n.3,5h. Tilan kaupasta voit myös ostaa tuotteita kotiin vietäväksi. Viinitilavierailua ennen menemme lähellä sijaitseviin Noveldan pyhäkköön ”pienois-la Sagrada Familiaan” ja Molan linnaan vierailemaan.

Ravintola Casa Sicilia 1707 & Bodegas Cesilia

Viinitila, jossa Cesilia -viinejä valmistetaan tällä hetkellä, on peräisin La Romanan markiisin vuonna 1707 rakentamasta kartanosta: Heretat de Cesiliasta. Kuningas Jaume I määräsi ”heretats”-järjestelmän asuttamaan uudelleen valloitettuja maita. Heretat oli joukko maita, joita yhdisti tietyt hyödyntämiskriteerit. Se koostui pohjimmiltaan talosta, hedelmätarhasta ja maa-alueesta, joka oli tarkoitettu viljan ja viinitarhojen viljelyyn.

1700-luvun alussa Alicanten satamaa pidettiin alueen strategisimpana kaupallisena pisteenä. Tämän alueen viinejä, jotka olivat yhä arvostetumpia ja Euroopan eliitin vaatimia, vietiin suuria määriä muualle. Vinalopón laakson viinit olivat Alicantessa tuotettujen viinien joukossa merkittävimpiä, ja Novelda oli alueen tärkein kaupunki.

Arias-perhe osti tämän maalaistalon vuonna 1984, jossa nyt on kunnianhimoinen viininvalmistusprojekti. Casa Cesilia -viineistä on tullut Välimeren symboli perinteiden ja nykyaikaisuuden mielenkiintoisen yhdistelmän ja korkeasti koulutettujen ammattilaisten ansiosta.

Casa Cesilian maalaistalo sijaitsee edelleen Noveldan kaupungin ulkopuolella, samassa paikassa, jossa La Romanan markiisi näki ”heretaattinsa” syntymän. Se ulottuu neljälle alueelle Noveldassa: Alcaydías, Ledua, La Mola ja Sicilia, ja se sijaitsee laaksossa lyhyen matkan päässä La Molan kukkulasta, joka on Pyhän Marian pyhäkön koti.

Santuario de Santa Maria Magdalena ja La Molan linna

Pyhäkkö (kirkko, katedraali) on paikallisen José Sala Salan suunnittelema ja siinä on selvästi vaikutteita Antonio Gaudín suunnittelemasta La Sagrada Familiasta (Barcelona), joka on näyttävin kirkko Espanjassa ja ehkä koko maailmassa. La Molan keskiaikainen linna on ihan katedraalin vieressä vuoren päällä ja siellä voit kavuta kolmionmuotoiseen torniin maisemia ihailemaan.

Seuraavat retket: 8.12. (*täynnä)

*paikkoja jäljellä

Reitti: Torrevieja (ympäristö) – Novelda – Torrevieja

Kesto: n. 6h
Hinta: 60eur/hlö, tämä on ryhmämatka 5-8 hlölle
Sisältyy hintaan: Autokyyti uudella ilmastoidulla minibussilla, kuski/opastus, viinitilakierros maisteluineen ja gastronominen elämys 3 ruokalajin lounas sisältäen 2 juomaa yms, +alv
Muista ottaa mukaan: Sopivat kengät ja vaatteet, aurinkolasit, lakki, puhelin/kamera

Kuvia retken varrelta

Tulevat retket